Carlsberg Byen

Oplev de fantastiske lejligheder i Bohrs Tårn - Er du blevet nysgerrig efter at opleve de eksklusive lejligheder og den storslåede udsigt fra Bohrs Tårn, kan du komme til åbent hus i prøvelejligheden på 19. sal søndage kl. 12 - 12.30. Adressen er Bohrsgade 2, 1799 København V.

Oplev Københavns flotteste udsigt

Ryk ind i en indflytningsklar lejlighed - Udover de mange projektsalg, har vi også mange lejligheder, der allerede står klar til indflytning i de skønne Ottilia Hus, Scherfig Hus, Jacobsen Hus og Bohrs Tårn. Hver søndag kl. 12-12.30 er du inviteret med indenfor i to af dem: Den 178 m2 2-etagers lejlighed i Ottilia Hus og den 139 m2 lækre lejlighed på 19. sal i Bohrs Tårn, hvor vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om både lejlighederne og bykvarteret.

Se de færdige boliger
Carlsberg Byen er et mangfoldigt og levende bykvarter, hvor nye københavnere i alle aldre og familiestørrelser flytter ind.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen P/S
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus - Hver søndag kl. 13 - 15 kan du høre alt om bykvarterets mange muligheder og de spændende boligprojekter, der er til salg i bykvarteret. BEMÆRK: Showroomet holder lukket i hele marts, da vi bygger om. Åbner 2. påskedag 2018.

Giv mig et hurtigt overblik over ejendommene, tak

Nyt projekt: Theodora Hus - Carlsberg Byens urbane perle - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres Theodora Hus, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes. De nye lejligheder er allerede sat til salg, så kig forbi vores showroom hver søndag kl. 13-15, og find din drømmebolig her i hjertet af Carlsberg Byen.

Læs mere om Theodora Hus
Theodora hus
Johan Mouchet

Elefantporten - På toppen af Ny Carlsberg Vej troner den måske mest kendte bygning på Carlsberg-grunden: Elefantporten. Bliv meget klogere på den ikoniske port og få historien bag her.

Hvorfor elefanter?

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus
Bygninger
Vi faldt for Ottilia Hus af flere årsager. Det ligger omgivet af flotte, fredede bygninger og en livlig plads til den ene side, mens vi har et grønt byrum og det klassiske Frederiksberg til den anden.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus
rejsegilde i carlsberg byen
Rejsegilde
Hængende Haver
Carlsberg Station
Byliv i Carlsberg Byen
Vi bliver en del af et varieret bymiljø, der har noget at tilbyde til alle.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects

Leder din arbejdsplads efter nye rammer? Har din virksomhed 10 eller 100 medarbejdere? Skal I bruge en kantine eller ej? Vil I bo i nybyggede rammer eller historiske lokaler? Vores udbud af kontorlejemål er stort og forskelligt. Fælles er en central placering i København, storbystemning udenfor dørene plus en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade.

Se alle lejemålene
wine

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.