Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Projektbyggeri

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.
rejsegilde i carlsberg byen
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. 
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Carlsberg Byen

Hvad skal du være opmærksom på? Før 2008 oplevede København og andre større byer en stigning i salget af projektboliger. Og med de mange nye bydele der skyder frem, som eksempelvis Carlsberg Byen, er tendensen på vej tilbage. Tine Sode er fagredaktør hos Bolius, og fortæller her hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med projektsalg.

Få ekspertens råd
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen
En fordel ved nyt byggeri er, at det nærmest ikke kræver nogen vedligeholdelse de første mange år, da det fra starten lever op til gældende krav om isolering og varmetab. Generelt er forbruget bare lavere i en ny lejlighed.
Tine Sode, fagekspert hos Bolius, om projektboliger
flyttekasser

Overvejer du en projektbolig?  Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit nye hjem og sørge for, at du får svar på dine spørgsmål. Det er en god idé at starte med at læse vores vejledning, hvis du overvejer at købe bolig i Carlsberg Byen. Her står mere om, hvordan processen foregår, og vi guider dig gennem de enkelte faser i boligkøbet - fra du skriver under på en kontrakt, til du flytter ind, til når du har boet i din nye bolig i et år.

Hent vejledningen: Sådan foregår projektkøb

Københavnernes nye yndlingskvarter - Vi sætter en stor ære i at opføre kvalitetsboliger og ikke mindst sørge for at skabe gode, hyggelige og indbydende rammer rundt om det, der bliver mange menneskers nye hjem og hverdag. Læs med her, hvis du vil vide mere om os i Carlsberg Byen P/S og vores store ambitioner for Københavns nye bykvarter. 

Om Carlsberg Byen P/S
Carlsberg Byen
Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus - Kom til åbent hus i prøvelejlighederne i de færdige boliger hver søndag i marts. Vores showroom i Maskincentralen er under ombygning og åbner igen 2. påskedag. Klik herunder og se de mange boliger og læs mere om åbent hus.

Giv mig et hurtigt overblik over ejendommene, tak

En simpel flytteguide - Der er mange ting at holde styr på, når man står overfor at skulle flytte både møbler, tøj og familie ind i et nyt hjem. Vi giver dig derfor her en flytteguide, som kan hjælpe dig på vej til en nemmere flytning.

Få tips til både under og efter flytningen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.