Byliv i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen

Bykvarteret gemmer på intet mindre end 25 byrum og haver, som beboere og besøgende kan få glæde af, når de færdes i området. Byrummene er ikke skabt ved et tilfælde, men er nøje planlagt for at give dig den bedste oplevelse. Her er et udpluk.
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

Det livlige tapperitorvet - Trafik, energi, puls og masser af mennesker kendetegner Tapperitorvet, der forbinder Vesterbro og Valby via supercykelstien og resten af Storkøbenhavn via Carlsberg Station. Kigger du forbi en solskinsdag, ser du de unge mennesker, der nyder solen og en sludder på kanten af de grønne plateauer midt på torvet.

Byens trafikale knudepunkt

Humletorvet - Som en lille, hyggelig lomme ved siden af det travle Tapperitorv ligger Humletorvet, hvor du kan besøge spændende forretninger og lækre madsteder. Under tre store "paddehatte" finder folk ly for regnen, og på taget af paddehattene er der plantet grønne planter, som kan skimtes, når man bevæger sig rundt på torvet.

Læs tankerne bag
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg
Det er en meget stor gave at få lov at udvikle et helt nyt bykvarter. Kombinere de historiske bygninger, med nybyggeri af høj arkitektonisk kvalitet og samle det hele omkring åbne pladser og grønne åndehuller. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købkes Plads - På Købkes Plads bliver der et mangfoldigt byliv med plads til at du kan tage en kop kaffe på en af caféerne i solen, mens børnene render rundt på pladsen. Pladsen lægger også areal til forskellige events og helt generelt en summen af liv.

Nysgerrig? Læs mere her

Bag Elefanterne - Området bag den ikoniske Elefantport på Ny Carlsberg Vej vil fra næste år gemme på en lille oase med plads til fordybelse, en hyggelig gåtur med kig til de gamle bygninger eller et besøg på en af caféerne. Pladsen vil hedde Bag Elefanterne, og i løbet af 2017 er den klar til at blive et dejligt fristed for områdets kommende beboere.

Læs om den snoede plads her
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen

Grønne åndehuller - Nogen siger, at J.C. Jacobsens Have minder dem om Central Park i New York, fordi naturen smelter sammen med storbyen. Du må selv vurdere, om du er enig, men haven er i hvert fald en grøn oase i det nye bykvarter med høje trætoppe og skjulte kroge, hvor du kan holde en grøn tænkepause og puste ud for en stund, samtidig med at du er midt i byen. 

Bykvarterets to parker
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.