Købke Hus i Carlsberg Byen

Vesten for Humlen

I den nordøstlige del af Carlsberg Byen mellem Scherfig Hus, Købke Hus og Humleby strækker Vesten for Humlen sig som et grønt parkstrøg langs boligerne. Her kan man følge naturen og årstidernes skiften lige uden for sine vinduer, selvom man bor midt i storbyen.
Som en naturlig forlængelse af de små, private terrasser i Scherfig Hus er Vesten for Humlen tænkt som et grønt bælte med sti og grøftekant, hvorfra man kan starte sin morgenløbetur eller roligt lade børnene tulle omkring, for her er helt lukket af for biler. 

I det sydlige hjørne af Vesten for Humlen vil der være en legeplads med bakker og dale og afskærmende beplantning med æbletræer, buske og græsser, som ”gemmer” legepladsen en smule og lader naturen spille en rolle i legepladsen. Ligesom Østen for Humlen er Vesten for Humlen en del af et anlæg, der opsamler og tilbageholder regnvand og på den måde sikrer bygningerne mod oversvømmelse ved voldsomme skybrud.  

Navnet Vesten for Humlen skyldes, at det grønne område støder op til de smukke, historiske rækkehuse i Humleby.

De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Hvilket er dit favorit byrum?

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Elsker du også København?
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.