Boilerhouse

GRØNNE OMRÅDER

I Carlsberg Byen finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et kvarter med et pulserende byliv. Den ene af områdets to store, grønne haver er åben for offentligheden, og den anden er på vej. Læg vejen forbi næste gang, du er i området.

to haver

Det er ikke kun den centrale og ideelle beliggenhed, der er med til at sætte rammerne for Københavns nye bykvarter; det er også de mange grønne og dynamiske områder, der omkranser kvarteret. Foruden Søndermarken og Frederiksberg Have, der ligger i lokalområdet, finder du J.C. Jacobsens Have og Carls Have.

To haver med forskelligt udtryk
Vidste du, at den gamle brygger, J.C. Jacobsen havde en forkærlighed for særlige, eksotiske træsorter og selv importerede dem fra sine mange udenlandsrejser? Det havde han, og det gjorde han, og det er netop dét, der kendetegner hans have.

På trods af de to bryggere, far og søns fælles kærlighed til København, var de ikke enige, når det kom til botanikken og det æstetiske udtryk. For i modsætningen til J.C. Jacobsens forkærlighed for det botaniske, har Carl Jacobsens Have fokus på det æstetiske udtryk, hvilket forklarer de mange smukke statuer.

Find dem her
J.C. Jacobsens Have er åben for offentligheden allerede, og inden længe åbner også Carls Have op og indgår som en naturlig og integreret del af det nye bykvarter. J.C. Jacobsens Have ligger tæt ved Carlsberg Station, lige ved siden af supercykelstien. Du kan komme dertil via Humletorvet eller via stien, der løber forbi Visit Carlsbergs bryggerheste. 
Hængende haver

De levende byrum får os til at nyde livet udenfor Grønt er godt, men det er et pulserende byliv med pladser og torve også. Og netop kombinationen af de to er unik. Tanken er nemlig, at livet både skal kunne leves til fulde indenfor i lejlighederne, men også udenfor på de mange pladser, haver og legepladser.

Kom tæt på de nye byrum

Lokalområdets grønne fornøjelser - Er du i Carlsberg Byen, har du 25 byrum indenfor din umiddelbare rækkevidde. Men du skal ikke meget længere end det, før du kan se på dyrene i Zoologisk Have, gå tur i den smukke natur og historie på Vestre Kirkegård eller fodre ænderne i Frederiksberg Have. Du bor bogstaveligt talt i midten af det hele. 

Hvad skal du se i lokalområdet?
zoologisk have
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.