Arbejdspladser

Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med business, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele.
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

10.000 arbejdspladser

Du finder ikke mange andre steder i midten af København, hvor du kan spadsere i det grønne i frokostpausen, holde et uformelt møde med en medbragt kop kaffe eller bare tage en uforstyrret pause.

Her er al den variation, som karakteriserer et bykvarter med boliger, butikker, caféer, kontorer og uddannelses- og kulturinstitutioner. Og mellem de høje tårnhuse, lave rækkehuse og klassiske boligkarréer mødes beboere og gæster på åbne pladser og i grønne haver med plads til leg, boldspil og afslapning. 

I det færdige bykvarter vil 10.000 mennesker have deres daglige gang til og fra arbejde, bl.a. vil Carlsbergs nye hovedsæde ligge her. 

Med cykelstier, den nye Carlsberg Station og kommende metro er der ikke langt til kontoret for medarbejderne, uanset hvor i landet de kommer fra. 
Vi er meget begejstrede ved tanken om at flytte til et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det også meget, at det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster. 
Dorthe Keis, partner i Arkitema, der flytter ind i Carlsberg Byen
wine

Iværksætteri - UrbanWineBox tilbyder at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder. På den måde kan dine gode flasker udvikle sig til fantastiske vine i stedet for at blive ødelagt under din seng eller oven på køleskabet, fortæller iværksætterne, der har fundet de perfekte lokaler til deres nytænkende koncept i Carlsberg Byen.

UrbanWineBox

Arbejdspladser rykker ind i historisk maltsilo - "Det var afgørende for vores flytning, at vi fik mulighed for at arbejde med en del af Carlsbergs industrihistorie og udvikle den gamle maltsilo til et moderne kontorhus, der passer lige til os," fortæller partner Dorthe Keis om flytningen af firmaets 150-mand store københavnerkontor. Tegnestuen har flere gode grund til at flytte - både når det kommer til miljøet, historien og deres helt særlige forbindelse til Københavns nye bykvarter.

Stor tegnestue flytter fra Ørestad til Carlsberg Byen
Dipylon Hus i Carlsberg Byen
Det der gør Carlsberg Byen særligt interessant for os er, at den samler alle. Vores nærmeste naboer spænder fra den studerende på SU til professoren i forskerboligerne.
Anders og Morten, iværksættere fra UrbanWineBox

Fremadstormende dansk hotelkæde åbner i fredet bygning - Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel. "Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt," fortæller Karim Nielsen, adm. direktør for Brøchner Hotels.

Stor begejstring for nyt hotel i Carlsberg Byen

Leder din arbejdsplads efter nye rammer? Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se erhvervslejemålene her

Sving forbi dine lokale butikker - Butikkerne i Carlsberg Byen er allerede åbnet, og flere er på vej. Find din lokale frisør, hælebar, apoteket, nips-forretning eller café. Mangler du mælk til kaffen, er hjælpen også klar. Indkøbsmulighederne er lige rundt om hjørnet.

Se forretningerne
flying tiger i carlsberg byen
Oversigt
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox foran De Haengende Haver
big bagel i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.