Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Boliger

De første beboere er flyttet ind, den nye S-togsstation er i fuld gang, der er et livligt studiemiljø på Campus Carlsberg, børn bliver passet i daginstitutioner, og der er varer på hylderne i specialbutikker og supermarkeder. Bykvarteret er helt klar til at tage i mod en masse nye beboere. Få overblikket over ejendommene her.

3.100 boliger

Det tidligere bryggeriområde er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger. Her kan du se en oversigt over de projekter, der er til salg. 

Ejerlejligheder
2.500 ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser midt i byen. I bykvarteret hersker en helt særlig beliggenhed, for stemningen i gader og stræder mixer fortid, nutid og fremtid samtidig med at storbystemningen altid er tilstede. Det finder du ikke magen til andre steder.

Lejeboliger
Udover de 2.500 ejerlejligheder opføres også 600 lejeboliger i Carlsberg Byen. Det bliver et eller flere boligselskaber, som skal bygge og administrere de almene boliger på grunden, men der er ikke indgået aftale endnu om, hvilke selskaber det bliver. Vi melder det ud i vores nyhedsbrev, når der er nyt, så hold et vågent øje der.
Købke Hus i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen
portræt af stadsarkitekt jan christiansen

Indret dit liv i nybyg - Få indretningsekspertens tips til hvordan du bedst indretter dit nye hjem eller læs fremtidsforskerens bud på hvordan København vil udvikle sig som by. Vi har samlet en række spændende artikler om projektboliger, livet i byen og byudvikling.

Læs med her

Mød de kommende beboere - Cecilie og Christopher var på udkig efter en lejlighed i byen, der allerhelst skulle være vedligeholdelsesfri. De er faldet for en projektbolig i Bindesbøll Hus, og de glæder sig til at møde deres nye naboer.

Læs beboernes historier her
rejsegilde i carlsberg byen
Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Oplev boligerne i Bindesbøll Hus

Heiberg Huse -  Heiberg Huse er to smukke ejendomme på hhv. 3 og 5 etager, der indeholder 30 eksklusive boliger. Her får du en rummelig bolig i et nærmiljø, der på én gang er intimt og åbent. Der er masser af udeliv - enten i gården eller på din altan eller terrasse. Og så har begge ejendomme postnummeret 1801 Frederiksberg.

Oplev Heiberg Huse
Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Rahbek Hus - Omgivet af grønne områder og med Kammas Have få meter væk, er du garanteret rolige omgivelser i de 37 boliger i Rahbek Hus. Men det bliver ikke kedeligt, for der er masser af mulighed for aktivitet og leg i det tætte nabolag. Ejendommen ligger højt placeret i bykvarteret, og uanset hvor du kigger hen, har du en udsigt, der siger spar to.

Oplev boligerne i Rahbek Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig Hus
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Jacobsen Hus - De kun 13 boliger, der ligger i Jacobsen Hus, har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og Carlsberg Byen til den anden side. Den prominente ejendom har et hyggeligt gårdrum hævet over gadeplan med masser af lys og sol, som husets beboere får fornøjelsen af året rundt.

Oplev boligerne i Jacobsen Hus

Ottilia Hus - De 27 boliger i Ottilia Hus rummer det hele; uanset om du er til en hyggelig 2’er eller en rummelig og eksklusiv familiebolig. Alle lejligheder har altan eller terrasse i skønne omgivelser med udsigt til trætoppe og direkte adgang til ”Bag Elefanterne”, der bliver en af de smukkeste pladser i Carlsberg Byen.

Oplev boligerne i Ottilia Hus
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Vi opdagede, at vi her får alt det, vi som børnefamilie efterspørger.
Jarl og Katrine, kommende beboere i Bohrs Tårn
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købke Hus - Siger du Købke Hus, siger du også flot forskellighed. Den spændende ejendom rummer stilfulde bylejligheder med altaner og eksklusive rækkehuse i 3 etager med egen have. Alle boligerne er forenet omkring et hyggeligt og levende gårdmiljø på den ene side og stemningsfulde Købke Plads på den anden side.

Udforsk boligerne i Købke Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der liv og mennesker omkring Bohrs Tårn, og i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. Kom til åbent hus på Bohrsgade 2, 29. sal, 1799 København V på torsdage kl. 16 - 17 og søndage kl. 12 - 12.30 frem til den 17. december.

Oplev Bohrs Tårn
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Krøyer Hus - En utraditionel indretning gør boligerne vidt forskellige og sørger for den bedste rumudnyttelse, hvor alle m2 kommer i spil. Her er 91 lejligheder fra 1-6 værelser og 14 rækkehuse i tre flotte etager i et moderne hus, der er tæt knyttet til historien.

Udforsk boligerne i Krøyer Hus

Rahbek Hus II - Området omkring Rahbek Hus II bliver et nyt, klassisk kvarter, der tager udgangspunkt i områdets mange smukke, gamle murstensbygninger. De 53 lejligheder er fra 52-157 m2, og alle har enten en lille have, en terrasse eller en eller to altaner. Mod sydvest bliver der desuden opført tre rummelige rækkehuse.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus II
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.