bag elefanterne i carlsberg byen

Parkering i carlsberg byen

I alt 14 parkeringskældre bliver fordelt over hele det nye bykvarter, og er et led i Carlsberg Byens strategi om at lede bilerne under jorden og væk fra gadebilledet. Her skal nemlig være plads til byliv, grønne områder og bløde trafikanter.
Den færdige Carlsberg Byen vil være et tæt bykvarter, hvor beboere, naboer, børn, voksne, erhvervsdrivende og besøgende kommer hinanden ved. Det gør man bedst uden alt for mange biler i gadeplan, og derfor bygger vi parkeringskældre under byen til at tage sig af bilerne. Det giver god plads i gadeplan til de mange cyklister og gående, der har deres daglige gang i bykvarteret.

Der kommer op til 4.500 p-pladser, heraf cirka 4.200 i underjordiske p-kældre. Af de mange p-pladser vil 65 % være offentlige og 35 % til privat brug. På kortet kan du se, hvor de kommende p-kældre er.

P-kælder Humletorvet - I 2016 åbnede den første parkeringskælder i Carlsberg Byen. Den er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering. P-kælderen er forberedt til el-biler.

Læs pressemeddelelsen
Parkeringskældre er et vigtigt led i vores strategi om at skabe et bykvarter med en moderne infrastruktur, hvor parkering fortrinsvis foregår under jorden, så vi skaber plads til byliv, grønne områder og bløde trafikanter over jorden.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen
Bobleplads
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.