Byliv i Carlsberg byen

Vidste du, at bykvarteret kommer til at indeholde hele 25 byrum og parker? Flere af dem er åbne nu til glæde for dig og alle andre, og bylivet pulser allerede afsted. Tag et kig i eventkalenderen og kom forbi de spændende aktiviteter, vi har på programmet hele året rundt.
vejfest i carlsberg byen

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her
Kaffekilden i Carlsberg Byen
Når vi byder gæsterne indenfor, er det himmelsk kaffe og vanedannende kager, der er på menuen.
Ibrahim, bestyrer i Kaffekilden på Tapperitorvet i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen

Byrum - Carlsberg Byen P/S opfører bygninger, men vi opbygger i høj grad også livet mellem bygningerne. Helhedsplanen for området tæller nemlig også de vigtige byrum, hvor mennesker mødes, og det er jer, der bor, arbejder og studerer her, der giver liv til kvarterets i alt 25 byrum.

Livet mellem husene

Kultur flytter ind i fredede bygninger - Seks smukke og fredede bygninger herunder Kedelhallen, Maskincentralen og Halmlageret er udlagt til kulturformål. Ligesom J. C. Jacobsens gamle bryggeri fra 1847 og Museet ved Carl Jacobsens villa kommer de til at indgå i kulturlivet i det kommende bykvarter.

Læs mere

Bylivet skaber det levende bykvarter - Mød bylivschef Kevin Bendix og hør ham fortælle om det næste nye kulturtiltag i Carlsberg Byen, og hvorfor byliv bliver prioriteret så højt i Københavns nye bykvarter.

Mød Carlsberg Byens Bylivschef
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.