vejfest i carlsberg byen

Byliv i Carlsberg byen

Vidste du, at bykvarteret kommer til at indeholde hele 25 byrum og parker? Flere af dem er åbne nu til glæde for dig og alle andre, og bylivet pulser allerede afsted. Tag et kig i eventkalenderen og kom forbi de spændende aktiviteter, vi har på programmet hele året rundt.
vejfest i carlsberg byen

Hvad sker der i bykvarteret? Madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger. Der er gang i bylivet i Carlsberg Byen, og du er inviteret. Hold dig opdateret i vores eventkalender og sving forbi til det næste hyggelige arrangement.

Se events

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her
Kaffekilden i Carlsberg Byen
Når vi byder gæsterne indenfor, er det himmelsk kaffe og vanedannende kager, der er på menuen.
Ibrahim, bestyrer i Kaffekilden på Tapperitorvet i Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen

Byrum - Carlsberg Byen P/S opfører bygninger, men vi opbygger i høj grad også livet mellem bygningerne. Helhedsplanen for området tæller nemlig også de vigtige byrum, hvor mennesker mødes, og det er jer, der bor, arbejder og studerer her, der giver liv til kvarterets i alt 25 byrum.

Livet mellem husene

Kultur flytter ind i fredede bygninger - Seks smukke og fredede bygninger herunder Kedelhallen, Maskincentralen og Halmlageret er udlagt til kulturformål. Ligesom J. C. Jacobsens gamle bryggeri fra 1847 og Museet ved Carl Jacobsens villa kommer de til at indgå i kulturlivet i det kommende bykvarter.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.