big bagel i carlsberg byen

Big Bagels N More

Hos Big Bagels er friske råvarer, lækre, sunde salater og ikke mindst bagels og sandwiches i fokus. At menneskene bag disken tilmed er supersøde, løfter kun oplevelsen yderligere.

alt hvad hjertet (og maven) begærer

Her får du hele pakken: Søde og servicemindede mennesker bag disken, der formår at lave mad, som gør dine smagsløg lykkelige. Alt sammen pakket ind i en venlig atmosfære i rustikke rammer, der oser af god stemning. I Big Bagels lover de, at her får kunderne en madoplevelse, der er endnu bedre, end hvad du betaler for. Maden er i fokus, men god service og et stort smil følger altid med. 

Når du har bestemt dig for, om dagens menu skal være en saftig bagel eller en sprød salat, bør du nyde maden i ro og mag i de bløde stole hos Big Bagels N More. Skinner solen, kan du også tage vennerne under armen og maden med over i den grønne park, der praktisk talt ligger i Big Bagels' baghave. Det er de helt perfekte omgivelser at slå mave i.

Adresse

Humletorvet 1
1799 København V.
Humletorvet i Carlsberg Byen

big bagel i carlsberg byen
big bagel i carlsberg byen
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.