Cucina E Vino

Her er smørblød, italiensk stemning ved bordene i det hyggelige spisested, Cucina E Vino. Kom forbi og smag en bid af Italien.

Farverige mosaikfliser og et hav af varme glødepærer sætter en smuk scene for en hyggelig spiseoplevelse i den italienske restaurant, Cucina E Vino.

"Velkommen til!", lyder det fra Como, der er den glade bestyrer i restauranten. Han har 10 års erfaring fra restaurantbranchen, og nu har han slået dørene op til et velsmagende, italiensk koncept i hjertet af Carlsberg Byen. 

Her er mad ikke noget, man spiser. Det er noget, man nyder. Fuldstændig italienerne ville sige det. Hos Cucina E Vino er der fokus på gode råvarer, stenovnsbagte pizzaer og pastaretter med ægte, italiensk smag og en personlig betjening fra Como, der gerne sludrer med kunderne. 

Læg vejen forbi næste gang du er på udkig efter et fint spisested med masser af charme og få en lille bid af Italien - i Carlsberg Byen.

Adresse

Humletorvet
1799 København V.
Carlsberg Byen

nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.