flying tiger i carlsberg byen

Flying Tiger copenhagen

Mangler du stearinlys, servietter eller nipsting, er Flying Tiger Copenhagen svaret. I butikken finder du alt mellem himmel og jord, der kan gøre hver dag til en fest.

DANSK DESIGN TIL OVERKOMMELIGE PRISER

"Vores kunder kan forvente et stort udvalg af originale, farverige, praktiske og sjove varer - og dansk design til overkommelige runde priser. Vi tror på, at det er relationer og oplevelser, som gør folk glade," fortæller René Frandsen fra Flying Tiger Copenhagen om butikken.

Adresse

Tapperitorvet 20
1799 København V.

flying tiger i carlsberg byen
flying tiger i carlsberg byen
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Hvad sker der i bykvarteret? Madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger. Der er gang i bylivet i Carlsberg Byen, og du er inviteret. Hold dig opdateret i vores eventkalender og sving forbi til det næste hyggelige arrangement.

Se events
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.