frisør hårexpo i carlsberg byen

HÅrexpo

HårExpo er din lokale frisørsalon i Carlsberg byen, hvor erfarne frisører er ved saksene. Læg trygt dine lokker i Elin og hendes kollegaers kyndige hænder - og husk at der er ekstra gode priser til studerende.

her er dine lokker i gode hænder

Hos Elin i HårExpo er dit hår i de bedste hænder. Hun og hendes dygtige kollegaer tryller selv de mest triste lokker om til sundt, levende hår i smukt klippede frisurer. "Her kan kunderne forvente lidt mere luksussalon til en lavere pris, end de er vant til. I salonen kan man få massage, og der er vaskestole, fashion-TV og luksuskaffe – alt med i prisen," fortæller Elin, der er en af frisørerne bag den hyggelige frisørsalon.

Adresse

Humletorvet 23
1799 København V.
Carlsberg Byen

frisør hårexpo i carlsberg byen
frisør hårexpo i carlsberg byen
Elefantporten i Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.