lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Lagkagehuset

Jordbærkager, græskærbrød, blåbærtærter, chokoladeboller, croissanter, tebirkes... Og listen fortsætter. Vi har alle sammen en bestemt årsag til at lægge vejen forbi Lagkagehuset, og i Lagkagehuset på Tapperitorvet bugner hylderne med et utroligt lækkert sortiment.
På hjørnet bag de funklende flaskegrønne klinker på facaden ligger Lagkagehuset i solskinnet. De søde mennesker bag disken sørger for at sprede godt humør sammen med duften af friskbagt brød ud over Tapperitorvet, der er den livlige plads udenfor bageren.

Indenfor er der et stort, venligt kundeområde med masser af plads i vinduerne, så I kan sidde og nyde hindbærsnitten i ro og mag, mens I betragter de mange mennesker, der passerer forbi på pladsen udenfor. Thilde, der er bestyrer for Lagkagehuset i Carlsberg Byen, er glad for at Lagkagehuset har slået dørene op i området: "Vi vil naturligvis give kunderne den samme gode oplevelse som de kender fra vores andre bagerier."

Adresse

Tapperitorvet 26
1799 København V.
Carlsberg Byen

lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.