netto på tapperitorvet i carlsberg byen

Netto

Mød Sigurd. Han er den superkompetente butikschef, der leder den store, døgnåbne Netto på Tapperitorvet i Carlsberg Byen.

køb ind - 24 timer i døgnet

Her kan du handle Nettos store udvalg af varer og finde massevis af spændende spotvarer hver uge.

Som en ekstra bonus er den nye Netto let at komme til, uanset om du ankommer på din tohjulede ven, cyklen, er til fods eller i bil. Der er nemlig en dejlig stor parkeringskælder med elevator lige til døren. Nemmere bliver det ikke. 

Den døgnåbne Netto ligger på det travle Tapperitorvet - klos op ad Carlsberg Station ved Vesterfælledvej og Campus Carlsberg.

Adresse

Tapperitorvet 2
1799 København V.

Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen
netto på tapperitorvet i carlsberg byen
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.