nord bar og cafe på tapperitorvet i carlsberg byen

Nord Cafe og Cocktailbar

Midt i mylderet på det travle Tapperitorv finder du en hyggelig hule af et stamsted. Her er træpaneler på væggene, store loungemøbler og fra caféens store bar er øllen klar på hanerne. Fik vi nævnt, at der er udeservering på pladsen foran? Skynd dig at fange et bord, når solen titter frem.

dit nye stamsted?

Carlsberg Byen vil komme til at emme af kreativitet og energi 24/7, og Nord café & cocktailbar er med hele vejen. Som en organisk del af området vil NORD følge bykvarterets puls og døgnrytme.

Fra morgenstunden serveres der lette retter: Godt brød, nærende grød, dampende, varm kaffe og friskpresset juice. Til frokost står der omelet, sandwich og salater på menuen, og om aftenen er der lækker tapas på bordet. Alt tilberedes bag baren med gæsterne som tilskuere.

Der er ganske fine rabatter til områdets studerende, og alle andre vil med garanti også få en hyggelig aften i den gode stemning.

Adresse

Tapperitorvet 24
1799 København V.
Carlsberg Byen

Byliv i Carlsberg Byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.