nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Nordic Noodle

Her kan du få asiatisk-inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, der lynsteges med store flammer, mens du venter. Sammensæt selv dit måltid fuld af velsmag, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner.

vælg dine favoritter

Nordic Noodle er stedet, hvor du selv kan sammensætte et måltid, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner. Her er tale om friske og sunde råvarer af høj kvalitet, der tilberedes med højt humør og store smil, mens du venter sammen med de andre, der har opdaget, at hurtigt måltid sagtens kan være meget lækkert.

Prisen for en wokret er stort set den samme, som hvis du køber en pizza – hvad enten du tager din mad med i en firkantet newyorkerstil-papboks - måske skal du nyde den i den grønne park bag forretningen? - eller spiser den ved en af de hyggelige siddepladser i vores biks, hvor du kan følge kokken tilberede din mad bag gryderne.
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Adresse

Tapperitorvet 32
1799 KØbenhavn V.

Carlsberg Byen
Byliv i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.