steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen

Steffs Place

Den gamle pølsevogn har fået en gevaldig opgradering i Steff's Place i Carlsberg Byen, hvor der er plads til, at du kan nyde din hotter i ro og mag - indendørs og i tørvejr.

en hotdog to go, tak

Bag disken under det rød-blå logo står Hüseyin klar til at servere traditionel fastfood og grillmad til de sultne gæster - og dem er der mange af. "På menukortet finder du lækre burgere samt sprøde pølser og hotdogs i mange varianter. Desuden har vi et udvalg af middagsretter, sandwich og salat. Kom forbi og lad dig friste," lokker Hüseyin.

Steff's Place ligger så centralt, som du kan komme i Carlsberg Byen: På hjørnet ved Carlsberg Station og Vesterfælledvej - lige ud til menneskevrimlen på den travle plads Tapperitorvet. Perfekt til at stille den hurtige sult, når du er på vej til eller fra området.

Adresse

Tapperitorvet 1
1799 København V.
Carlsberg Byen

steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Hvad sker der i bykvarteret? Madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger. Der er gang i bylivet i Carlsberg Byen, og du er inviteret. Hold dig opdateret i vores eventkalender og sving forbi til det næste hyggelige arrangement.

Se events
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.