steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen

Steffs Place

Den gamle pølsevogn har fået en gevaldig opgradering i Steff's Place i Carlsberg Byen, hvor der er plads til, at du kan nyde din hotter i ro og mag - indendørs og i tørvejr.

en hotdog to go, tak

Bag disken under det rød-blå logo står Hüseyin klar til at servere traditionel fastfood og grillmad til de sultne gæster - og dem er der mange af. "På menukortet finder du lækre burgere samt sprøde pølser og hotdogs i mange varianter. Desuden har vi et udvalg af middagsretter, sandwich og salat. Kom forbi og lad dig friste," lokker Hüseyin.

Steff's Place ligger så centralt, som du kan komme i Carlsberg Byen: På hjørnet ved Carlsberg Station og Vesterfælledvej - lige ud til menneskevrimlen på den travle plads Tapperitorvet. Perfekt til at stille den hurtige sult, når du er på vej til eller fra området.

Adresse

Tapperitorvet 1
1799 København V.
Carlsberg Byen

steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.