The Burger and Kebab Factory

Få stillet sulten med en saftig burger eller sprød kebab i de travle lokaler med den centrale adresse. Spis på stedet eller tag maden med på farten. The Burger and Kebab Factory ligger på Humletorvet tæt på Carlsberg Station. 

"Man skal servere det for folk, som man selv får stor glæde af at spise." Ordene kommer med et smil fra Mehmet Eroglu, der står bag disken på The Burger and Kebab Factory. Han er bestyrer af det travle spisested, har 15 års erfaring fra madbranchen og sætter en stor ære i at gøre kunderne glade og mætte.

I den store disk ligger friske råvarer, og duften af nybagt durum- og pitabrød hænger i luften, for det hjemmebages her på stedet hver dag. Her er god siddeplads til de mange besøgende, og uanset om du er til burger eller kebab, bør du lægge vejen forbi spisestedet på hjørnet af Humletorvet i Carlsberg Byen. Ved den ene skranke laves der friske burgere til de sultne gæster, og i den anden ende af rummet roterer de genkendelige kødspyd, som er saftigt fyld i pitabrød og durumruller sammen med sprød salat, tomater og dressing.

Spisestedet vrimler med unge mennesker på udkig efter frokost, for der er gode rabatter at hente for studerende, og dem er der mange af i området. 

Adresse

Humletorvet
1799 København V.
Carlsberg Byen

Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Hvad sker der i bykvarteret? Madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger. Der er gang i bylivet i Carlsberg Byen, og du er inviteret. Hold dig opdateret i vores eventkalender og sving forbi til det næste hyggelige arrangement.

Se events
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.