Erhverv

Jeg søger efter
Kvm

Fra:

Til:

Kvm/Pris

Fra:

Til:

Søgningen gav 0 resultater

Vi er meget begejstrede ved tanken om at flytte til et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der er en god infrastruktur, så det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects, flytter sammen med 150 medarbejdere til Carlsberg Byen.
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er allerede i gang - "Carlsberg Byen er en vigtig del af Københavns historie, og med den centrale beliggenhed er det nemt at komme til med både cykel, bil, bus og tog." Sådan lyder det fra Nordic Noodle, der er en af de 19 forretninger, som har slået dørene op i Carlsberg Byen. Kom forbi en dag og oplev det selv eller tag et kig her.

Se butikkerne

Fremadstormende dansk hotelkæde åbner i fredet bygning - Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen. Det sker, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel. "Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt," fortæller Karim Nielsen, adm. direktør for Brøchner Hotels.

Stor begejstring for nyt hotel i Carlsberg Byen

Området - Carlsberg Byen er fire gange så stort som Tivoli, så det kan sommetider være svært at bevare overblikket over de mange muligheder, kvarteret rummer. Nu har vi gjort det lettere for dig og samlet de vigtigste pointer. Det er til dig, der leder efter nyt hjem, det perfekte erhvervslejemål eller blot er nysgerrig efter at vide mere.

Giv mig et overblik, tak

Iværksætteri - UrbanWineBox tilbyder at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder. På den måde kan dine gode flasker udvikle sig til fantastiske vine i stedet for at blive ødelagt under din seng eller oven på køleskabet, fortæller iværksætterne, der har fundet de perfekte lokaler til deres nytænkende koncept i Carlsberg Byen.

UrbanWineBox
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox

Arpe & Kjeldsholm - Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, køber to erhvervslejemål i Carlsberg Byen, hvor entreprenøren i forvejen har kontorlokaler. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Erhvervshistorie om Arpe & Kjeldsholm
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.