Christen Hus i Carlsberg Byen
grib muligheden for at skabe et kontordomicil eller sammenlægge lejemål og skræddersy jeres ideelle løsning midt i byen.
Bryggernes Plads 17 1799 København V.
3440
Kontor Type
Download prospekt

christen hus

Kontor, café eller virksomhedsdomicil i smukke og gyldne rammer
 
I hjertet af Carlsberg Byen udbydes lyse og moderne kontorlokaler med et råt touch. Christen Hus ligger lige ud til Bryggernes Plads, der bliver en levende plads med indgang til Hotel Ottilia, de romerske bade samt flere butikker og caféer. 

Uanset hvor stort, nye eller kreativt din virksomhed tænker, så er Christen Hus i Carlsberg Byen det oplagte valg. Her er der mulighed for at skabe et kontordomicil eller sammenlægge lejemål, og på den måde skræddersy den ideelle – og individuelle - løsning. 
 • 640 m2 velegnet til café, restaurant eller butik i stueplan
 • 2800 m2 kontorlejemål fordelt på 5 etager
 • Mulighed for domicillejemål eller opdelt i 2-4 mindre lejemål
 • Mindre tagterrasse tilknyttet øverste kontorlejemål
 • Indflytningsklar ultimo 2017

bonusinfo

Christen Hus er holdt i natursten og glas med markant baldakin mellem bygningens base og kontoretager. Og naboerne, der bl.a. tæller de fredede bygninger Maltmagasinet, Lagerkælder 3 og Kridthuset fejler bestemt heller ingenting.
“Det er en meget stor gave at få lov at udvikle et helt nyt bykvarter med så central en placering. Kombinere de historiske bygninger, fyldt med sjæl, med nybyggeri af høj arkitektonisk kvalitet og samle det hele omkring åbne pladser og grønne åndehuller. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

highlights

Har I ønske om at flytte til nye og moderne, men samtidigt rå lokaler, er Christen hus et oplagt valg. Huset er kombineret af moderne rammer, søljer og rå betongulve, der giver et urbant udtryk.

I huset findes en god loftshøjde, der kombineret med gennemgående lys giver en indbydende, lys og rummelig fornemmelse, når man træder ind i lejemålet.

Med husets fantastiske fremtoning og centrale placering, bliver I en del af den levende by, hvor fokus på nærmiljø og byliv er i højsædet. 
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus
historie i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
 • — eller ring til os +45 33 14 50 60
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.