Dipylon hus interior

Carlsberg Byens Erhvervsnyt

Tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få de seneste nyheder om det spirende erhvervsliv i bykvarteret sendt direkte til din inbox. Vi sender nyt én gang om måneden, og det er en oplagt mulighed for at følge udviklingen på tæt hold.
Laura Hus i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Find dit nye lejemål her - Har din virksomhed 10 eller 100 medarbejdere? Skal I bruge en kantine eller ej? Vil I bo i nybyggede rammer eller historiske lokaler? Vores udbud af kontorlejemål er stort og forskelligt. Fælles er en central placering i København, storbystemning udenfor dørene plus en infrastruktur, der gør både cyklister, bilister og togfolket glade.

Vis mig lejemålene
Christen Hus i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er åben - For alle virksomheder der tænker nyt. De første virksomheder er flyttet ind og mange butikker i Carlsberg Byen har slået dørene op til glæde for beboere, naboer og københavnerne, og flere kommer til i løbet af de kommende år. Her får du et hurtigt overblik over de spændende forretninger, du skal give et besøg i dit nye nabolag.

Se forretningerne
Skal vi kontakte dig?
  • +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.