Dipylon hus interior

Carlsberg Byens Erhvervsnyt

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen.

Læs nyheder, erhvervshistorier og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få de seneste nyheder om det spirende erhvervsliv i bykvarteret sendt direkte til din inbox.

Accenture flytter til Carlsberg Byen - Det verdensomspændende konsulenthus Accenture har netop besluttet at flytte sit danske hovedsæde til nyopførte bygning, Harrild Hus, i hjertet af Carlsberg Byen, hvor de flytter ind ved årsskiftet.

Læs mere

Velkommen til Arkitema i Dipylon Hus - Det bevaringsværdige Dipylon Hus, som oprindeligt husede bryggeriets maltsilo, er blevet transformeret til et flot, moderne kontorhus af Arkitema Architects. Nu er virksomheden selv flyttet ind i den fredede bygning i Carlsberg Byen.

Læs mere

Fredagsbar for erhvervslejere - Foråret er over os, og det skal selvfølgelig fejres. Derfor inviterer vi alle vores erhvervslejere i Carlsberg Byen til fredagsbar fredag den 23. marts. Vi starter med rundtur rundt i byen og slutter af med en øl og networking hos Spinnaker Nordic. Få mere info fra jeres CBY-kontaktperson.

Hvem er Spinnaker?

Reception hos ENCODED Design Studio - ENCODED er netop flyttet ind i Carlsberg Byen, og i den anledning inviterer de alle indenfor til reception i deres flotte showroom i Jacobsen Hus. Det sker lørdag den 24/3 kl. 13 - 17 på Ny Carlsberg Vej 150, 1799 København V.

Besøg ENCODEDs univers

Arpe & Kjeldsholm køber erhvervslokaler i Carlsberg Byen - Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, gør nu deres ophold i Carlsberg Byen permenent med købet af de lejede lokaler samt køb af endnu et erhvervslejemål, hvor også bryggeriet Mikkeller har hovedkontor. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Læs historien

Fremadstormende dansk hotelkæde åbner i fredet bygning - Fra 2019 kan danske og internationale besøgende få en hoteloplevelse ud over det sædvanlige i Carlsberg Byen, når hotelkæden Brøchner Hotels slår dørene op til det nye bykvarters første hotel. "Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt," fortæller Karim Nielsen, adm. direktør for Brøchner Hotels.

Læs mere her
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Vi er meget begejstrede ved tanken om at flytte til et dynamisk bykvarter, hvor et summende byliv er ved at vokse frem. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der er en god infrastruktur, så det er nemt at komme til og fra kontoret, både for os selv og for vores gæster.
Dorthe Keis, partner i Arkitema Architects 
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox

Iværksætterne bag UrbanWineBox - UrbanWineBox holder til i Carlsberg Byen på Bohrs Gade 5, og tilbyder en online markedsplads og delevinkælder lige under De Hængende Haver. Vi tog en snak med vinentusiasterne om hvorfor de valgte at bosætte virksomheden i Carlsberg Byen.

Læs interviewet

Arkitema flytter ind i historiske maltsilo - Tegnestuen flytter snart deres kontor ind i Carlsberg Byen, og det har de flere gode grunde til - både når det kommer til miljøet, historien og deres helt særlige forbindelse til Københavns nye bykvarter.

Læs interviewet med Arkitema
Dipylon Hus i Carlsberg Byen
Nye, centrale kvarterer vil altid være attraktive for folk med et innovativt mindset, fordi det tiltrækker andre progressive kræfter, der drages af nybyggerånden.
Morten Tølbøl Sørensen, CEO, UrbanWineBox

Det sker i Carlsberg Byen - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej, og I kan holde jer og jeres medarbejdere opdateret via vores eventkalender.

Se eventkalender
Vi er ramt af historien og ånden i området, de grønne områder, Elefantporten og de fredede bygninger som efter vores mening er en gave at kunne vise frem, når vi har kundebesøg.
Thomas Sørensen, Partner og Direktør, Arpe & Kjeldsholm
Skal vi kontakte dig?
  • +45 30 55 11 28
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.