Europaskolen
Danmarks første Europaskole slår dørene op for cirka 900 elever i 2018.
Ny Carlsberg Vej 1799 København V.
12000
Undervisning Type

europaskolen

Europaskolen åbner i efteråret 2018 og kommer til at ligge centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer.

Skolen er en folkeskole drevet af Sankt Annæ og vil kunne rumme ca. 900 elever. Der er hverken venteliste eller betaling for optagelsen. Pladserne fordeles efter en række kriterier, hvor bl.a. EU-ansattes børn og udlændinge, der er bosat i Danmark for at arbejde, prioriteres, men skolen er også for lokale børn.

Det er Københavns Kommune, der vurderer og vedtager placering af folkeskoler i kommunen, mens Carlsberg Byen som bygherre står for opførelsen af skolen.  

Europaskolen
Europaskolen er en vigtig del af vores vision om at skabe et levende og mangfoldigt bykvarter, hvor der er liv både inde i og mellem husene. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i sin tale til første spadestik på det ambitiøse skolebyggeri
legeplads

For de mindste - Foruden Europaskolen rummer Carlsberg Byen også en række daginstitutioner til de små. Nogle institutioner har allerede fuld gang i glade børn på legepladser, gynger og i sandkasser, mens flere institutioner kommer til i nybyggede lokaler. 

Daginstitutioner i det nye bykvarter

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
Bobleplads
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.