I stueplan på det smukke nybyggeri finder du en god mulighed for at drive butik, galleri eller klinik.

Omgivelserne fås ikke bedre: En park i baghaven og studiemiljø plus butikker i forhaven.
Bohrsgade 1799 København V.
3200
Detail Type
Etage Stuen

forskerboligerne

I september 2016 blev 22 forskerboliger indviet i Carlsberg Byen. 

Carlsberg Byen P/S har opført forskerboligerne for Carlsbergfondet, og resultatet er en helt igennem smuk og karakteristisk ejendom, som det prisvindende, danske arkitektfirma Praksis Arkitekter har tegnet. Med bygningen har arkitekterne nyfortolket og videreført den stærke tradition for spændende kvalitetsbyggeri, der kendetegner arkitekturen i det gamle bryggeriområde. Eksempelvis er det gule murstensbyggeri bygget med stråtstillede mursten - inspireret af nabobygningen - og resultatet er værd at se med egne øjne.

Bygningen strækker sig fra stuen til 4. sal, og bevæger man sig op på tagterrassen, er der direkte udsigt til J.C. Jacobsens Have og den gamle Mineralvandsfabrik. 

Forskerboligerne skal huse forskere, som sammen med deres familier, kan bo i optimale rammer under deres arbejde for UCC Campus Carlsberg - samtidig med at de kan opleve pulsen i Carlsberg Byen og København.
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 19 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
Byliv i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.