Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
midt mellem brosten, smuk arkitektur, historie, storby og grøn natur kan din forretning bo og vokse.

Hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Valby Langgade 1799 KØBENHAVN V
300
Kontor Type
Download prospekt

jacobsen hus

Hvad siger du, hvis vi siger, at du kan få kontor i en af Carlsberg Byens mest prominente bygninger?
 
Den er god nok. Jacobsen Hus er et af bykvarterets eksklusive byggerier, der huser en blanding af 13 boliger og 3 erhvervslejemål. Indvendigt er der kræset for detaljerne, og udenfor får du, dine medarbejdere, kunder og gæster også en helt særlig oplevelse. Er vejret godt, kan I tage et pusterum i naturskønne Søndermarken eller gå 50 meter ned af gaden, hvor den danske bryggerihistorie kan nydes i fulde drag. Her står de ikoniske elefanter nemlig.
 
TRE LEJEMÅL FRA 100 - 300 M2
 
Jacobsen Hus er tegnet af Henning Larsen Architects og tilbyder tre forskellige typer erhvervslejemål fra 100 - 300 m2. De tre lejemål ligger i bygningens stueplan og er fordelt i henholdsvis den østlige, vestlige og nordlige ende.
 
 • Tre lejemål på 100-300m2
 • Velegnet til galleri, start up-virksomheder, kontorfællesskab, klinikker, lægepraksis eller lignende. 
 • Lejemålene har et depotrum, adgang til fælles cykelkælder og mulighed for selv at etablere fælles mødelokaler efter ønske og behov.
 • Klods op ad Søndermarken, Rahbeks Allé og den ikoniske Elefantport.
 • Indflytningsklar i 2. kvartal 2017.
Carlsberg Byen bliver et mangfoldigt og levende bykvarter med 3.100 moderne boliger på grænsen mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

bonusinfo

Jacobsen Hus er den højst beliggende bygning i Carlsberg Byen, der ligger lige ud til Ny Carlsberg Vej – også kendt som kvarterets svar på Champs-Elysées. Bygningen er ligeledes rig på detaljer. Her kan blandt andet nævnes den smukke udvendige trappe, der fører til det fælles gårdrum, hvor unikke træbeklædte vægge tilfører intimitet og varme og efterlader et helt unikt udtryk. 

Jacobsen Hus er opkaldt efter Bryggerfamilien, der grundlagde Danmarks største bryggeri. Både J.C. Jacobsen, sønnen Carl og Carls kone, Ottilia, gjorde en dyd ud af at tage del i og udbrede det danske kunst- og kulturliv. Vidste du for eksempel, at Carl Jacobsen i slutningen af 1800-tallet donerede hele sin kunstsamling til offentligheden? Han havde brug for et sted at huse den, så derfor byggede han Ny Carlsberg Glyptotek. 
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Vi har helt bogstaveligt bygget det gamle Carlsberg ind i det nye Jacobsen Hus.
Arkitekt Mai Svanholt, Henning Larsen Architects

Få historien i baghaven - I Jacobsen Hus er du, dine gæster og kunder  på toppen af Københavns nye bykvarter med en ganske unik placering. Her er Søndermarkens natur i forhaven og 50 meter nede af den brostensbelagte Ny Carlsberg Vej kan du nyde en kaffepause ved de ikoniske elefanter i Elefantporten.

Læs om Elefantporten her
Elefantporten i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
 • Tak for din henvendelse
 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.