kedelhallen i carlsvberg byen
Kedelhallen er en fredet industribygning, som indvendigt har et stort, smukt rum, der er dedikeret til at huse kulturelle formål.
Pasteursvej 9 1799 København V.
Kultur Type

kedelhallen

Kedelhallen er en fredet industribygning, som indvendigt har et stort, smukt og vidunderligt rum. 

Carlsberg Byen P/S og Dansehallerne har sammen skabt rammerne for, at Dansehallerne kan blive i Carlsberg Byen i den fredede Kedelhallen, når de skal flytte fra de midlertidige lejemål i den nedlagte Mineralvandsfabrik Tap E. Det betyder, at Dansehallerne  ikke flytter længere væk end lige over på den anden side af vejen. 

Arkitekter arbejder på en plan for, hvordan den tomme Kedelhallen kan omdannes til fremtidige kulturelle aktiviteter, som det er udlagt i rammelokalplanen. 
Kedelhallen i Carlsberg Byen
Det er skønt, at det er lykkedes, og det er endnu bedre, at det er den smukke og helt fantastiske bygning, Kedelhallen, som danner rammen for vores fremtidige virke. Vi glæder os meget til at byde alle indenfor.
Efva Lilja, direktør og kunstnerisk leder i Dansehallerne
Byliv i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her
bryghuset i carlsberg byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.