giv dine medarbejdere en af københavns bedste tagterrassen på toppen af et moderne kontorhus ud til livlige Købke plads.
Ny Carlsberg Vej 1799 København V.
4500
50 P
Kontor Type
Download prospekt

købke hus

Multifunktionalitet med en beliggenhed i særklasse

Købke Hus er en multifunktionel bygning med både boliger, caféer, restaurant, dagligvarebutik samt en hel fløj med kontor. Det er muligt at leje kontordelen som et samlet domicil på ca. 4.500 m² eller som mindre lejemål på ca. 500 m², 600 m², 1.000 m² eller 1.100 m².

I stueplan findes ca. 500 m² kontor/showroom, der er oplagt til virksomheden, der søger masser af eksponering og synlighed, hvilket I får med en beliggenhed ud til ”hovedvejen” Ny Carlsberg Vej.

bonusinfo

Bygningens facade har store vinduespartier mod syd, som giver et fantastisk lysindfald i kontorene. Som udgangspunkt bliver kontorene indrettet som storrumskontorer med enkelte mødelokaler, køkken og toiletter. Er I med fra start, vil I som lejer kunne være med til at sætte jeres eget præg på indretningen.

På husets øverste etage finder du samlingspunktet for fredagsbarer, kaffepauser og tænkepauser: Husets store, fælles terrasse, hvor alle bliver slået bagover af den smukke udsigt over både Carlsberg Byen og resten af Københavns spirer.

På den nordlige del af kontorbygningen ligger grønne områder, som medarbejderne vil få glæde af i årets varme måneder, når benene skal strækkes, og cyklister og bilister kan parkere trygt og godt i kælderen under bygningen. 
Købke Hus i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Byrummene står i kø i Carlsberg Byen - På Købkes Plads lige uden for Købke Hus ligger en dagligvareforretning side om side med boliger og kontorer. Caféer med udendørsservering kræser om gæsterne, og det er oplagt at mødes her til en kaffe før arbejde eller gå til weekend med et glas rosé i solen. Ikke nok med at det er oplagt. Det er faktisk designet netop sådan, at pladsen er rummelig og for alle.

Læs tankerne bag byrummene
Købke Hus i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 33 14 50 60
  • Tak for din henvendelse
  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev
  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.