Christen Hus i Carlsberg Byen

Erhverv i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er for dig, der gerne vil have din virksomhed centralt placeret i København i inspirerende omgivelser, som både tiltrækker attraktive kunder og medarbejdere.

Carlsberg Byen er Københavns nyeste bydel, placeret lige mellem skønne Valby, rolige Frederiksberg og hippe Vesterbro.
Vi har store som små butikker, caféer, nul bil-os, parker, bænke, koncerter, S-togsstation, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til et helt specielt sted i København. 

Carlsberg Byen bliver et levende kvarter, og med et perfekt mix af erhverv, bolig og kultur bliver det for mange både et hjem, en arbejdsplads, en åben have og et fælles samlingssted blandt nye byggerier, fredede bygninger, den ikoniske Elefantport og den smukke Stjerneport.

Det blandede byggeri er netop noget af det, der gør Carlsberg Byen unik. Fra byens begyndelse har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 procent af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail. 

Uanset om du er en lille virksomhed med brug for små detaillokaler eller en stor virksomhed med brug for store, rummelige kontorer, kan du finde det i Carlsberg Byen. Vores erhvervslokaler varierer fra 113 - 16.000 kvm., og i hvert enkelt lejemål er der kredset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder.

Her på siden kan du bl.a. læse om, hvorfor andre virksomheder har valgt at flytte til Carlsberg Byen og hvilke lejemål der er tilbage.

Spejlgangen Carlsberg Byen

Arbejdspladser rykker ind i historisk maltsilo - "Det var afgørende for vores flytning, at vi fik mulighed for at arbejde med en del af Carlsbergs industrihistorie og udvikle den gamle maltsilo til et moderne kontorhus, der passer lige til os," fortæller partner Dorthe Keis om flytningen af firmaets 150-mand store københavnerkontor. Tegnestuen har flere gode grund til at flytte - både når det kommer til miljøet, historien og deres helt særlige forbindelse til Københavns nye bykvarter.

Stor tegnestue flytter fra Ørestad til Carlsberg Byen

Iværksætteri - UrbanWineBox tilbyder at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder. På den måde kan dine gode flasker udvikle sig til fantastiske vine i stedet for at blive ødelagt under din seng eller oven på køleskabet, fortæller iværksætterne, der har fundet de perfekte lokaler til deres nytænkende koncept i Carlsberg Byen.

UrbanWineBox
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox
Allerede inden vi startede UrbanWineBox op, var Carlsberg Byen vores første prioritet. Nye, centrale kvarterer vil altid være attraktive for folk med et innovativt mindset, fordi det tiltrækker andre progressive kræfter, der drages af nybyggerånden.

Morten Tølbøl Sørensen, UrbanWineBox

ERHVERV MIDT I BYEN

I Carlsberg Byen er der erhvervsmål til små som store forretninger, caféer, restauranter, kulturorganisationer, undervisning, hotel og kontor - og over 50 % er allerede nu udlejet, reserveret eller solgt.

Der er flere virksomheder, som allerede er flyttet ind i Carlsberg Byen, eller som venter på at flytte ind i nye, moderne lokaler eller gamle, fredede bygninger, med den ikoniske Elefantport, Stjerneporten og den nye S-togstation lige om hjørnet.

Læs her, hvorfor tegnestuen Arkitema og iværksættervirksomheden, UrbanWineBox, begge har valgt at flytte deres virksomheder og kontorer til Københavns nye, pulserende bydel, hvor mere end 10.000 personer kommer til at arbejde og have sin daglige gang.

Kaffekilden på tapperitorvet

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN

Carlsberg Byens Erhvervsnyt - Vil du følge med i Carlsberg Byens erhvervsliv og udvikling? Så skriv dig op til Carlsberg Byens Erhvervsnyt og få besked om de seneste erhvervsnyheder og events direkte i din indbakke. 

SKRIV DIG OP TIL ERHVERVSNYHEDSBREVET
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.