Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

ErhvervsLejemål klar til indflytning i Carlsberg Byen

Skift de gamle rammer ud med nogle nye af slagsen i Carlsberg Byen, der tilbyder en helt unik kombination af historiske, fredede bygninger og et levende, dynamisk byliv. Er du på udkig efter et mindre lejemål til kontor, showroom eller café, så læs mere om arkitektoniske Jacobsen Hus og Ottilia Hus lige her.

I Carlsberg Byens nordvestlige hjørne, ud mod grønne Søndermarken, findes det arkitektonisk smukke Jacobsen Hus, hvor der udlejes kontorer i stueplan fra ca. 100 m² til 300 m². Ved siden af og ud til den store plads, Bag Elefanterne, ligger det geometriske og æstetiske Ottilia Hus, hvor der også her er erhvervslokaler, der udlejes til både café og kontorer.

Med over 7.000 beboere, 10.000 arbejdspladser, 10.000 studerende, 250.000 årlige gæster på Carlsbergs besøgscenter, hotel, caféer, butikker, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske p-pladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Jacobsen Hus har plads helt ud til Pile Allé med god mulighed for profilering for de kommende lejere, mens Ottilia Hus har en eminent beliggenhed ud til det store, smukke byrum, Bag Elefanterne.

Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen

Her er jeres muligheder

Carlsberg Byen ligger centralt i København, kun ca. 2 km fra Rådhuspladsen og grænser direkte op til Frederiksberg, Valby og Vesterbro. Bykvarteret ligger ca. 12 km fra Københavns Lufthavn, og samtidig er der er gode parkeringsmuligheder i de mange p-kældre.

Mulighederne er mange i både Jacobsen Hus og Ottilia Hus, hvor der både findes større og mindre lejemål:

JACOBSEN HUS

  • Hvis du har brug for lokaler velegnet til galleri, start up-virksomheder, kontorfællesskab, klinikker, lægepraksis eller lignende, kan du kan læse mere om lokalerne på 113 m2 her. Har du brug for 135 m2 kan de findes her, 278 m2 her, mens hele 313 m2 kan findes lige her.

OTTILIA HUS

  • Hvis du leder efter et lyst lejemål med gode indretningsmuligheder, der er oplagte for den mindre virksomhed, kan du finde 128 m2 i Ottilia Hus lige her, 142 m2 her eller læse mere om 163 m2 lige her. Har du brug for hele 346 m2, kan du kan læse mere om lige lokalerne lige her.

 

Det bliver et klassisk kvarter– ingen symmetriske gader og velordnede karreer, men masser af oplevelser og liv, ligesom indre by.
Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
Ottilia Hus, Erhvervs lokaler, kontor i Carlsberg Byen
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.