Fredagsbar for erhverv

CBY fredagsbaren er for alle erhvervslejere i Carlsberg Byen. Her kan I lære hinanden lidt bedre at kende over en uformel øl og høre oplæg om lidt af hvert.

Hvert arrangement afholdes på en ny lokation i Carlsberg Byen hos en erhvervslejer, der har lyst til at lægge lokaler til fredagsbaren.

I Carlsberg Byen ønsker vi, at vores erhvervslejere kommer hinanden ved. Det tror vi på, skaber god stemning og et endnu bedre arbejdsmiljø her i Carlsberg Byen.

Vi holder derfor jævnligt fredagsbar for alle, der arbejder i Carlsberg Byen. Invitationen sendes på mail til hver virksomheds CBY-kontaktperson, som melder tilbage, hvor mange, der deltager fra virksomheden.
 
Udover lidt til ganen, uformel networking og generel god stemning, vil der også af og til være relevante oplæg eller rundvisninger rundt i bykvarteret.

Så hold øje med mere information omkring næste fredagsbar i jeres indbakke.

Kunne jeres virksomhed tænke jer at afholde næste fredagsbar? Så skriv til rbp@carlsbergbyen.dk, så vi kan aftale nærmere.

 bryghuset i carlsberg byen

 

Øverste billede: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/restaurant

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.