Harild Hus

Harild Hus er for dig, der gerne vil lade din virksomhed vokse i store eller mindre lejemål i et nyt, centralt byggeri midt i historiens vingesus og pulserende byrum.

Harild Hus, der er centralt placeret i Carlsberg Byen, har både den ikoniske Elefantport, den fredede bygning Lagerkælder 3, Europaskolen, historiske Maskincentralen og Den Snoede Skorsten som nærmeste naboer.

Med over 7.000 beboere, 10.000 arbejdspladser, 10.000 studerende, 250.000 årlige gæster på Carlsbergs besøgscenter, hotel, caféer, butikker, parker, kulturaktiviteter, S-togstation og underjordiske p-pladser bliver Carlsberg Byen en pulserende bydel, som er nem at komme til og fra, og som tiltrækker både attraktive kunder og medarbejdere.

Der bliver adgang til Harild Hus gennem Bohrsgade med god mulighed for profilering for de kommende lejere, en fælles kantine på 1. sal, og kontorerne kan opdeles i rummelige, åbne kontorlandskaber eller i mindre cellekontorer.

Harild Hus, Carlsberg Byen, erhvervslejemål, kontor
Harild Hus, Carlsberg Byen, erhvervslejemål, kontor

HER ER JERES MULIGHEDER

Uanset om du er en mellemstor eller stor virksomhed, kan du finde lokaler i Harild Hus, som bliver på i alt 7.100 m2 på 6 etager, inklusive stueplan. Etagerne, fra 1. – 4. sal, bliver hver især på 1.278 m2, men kan nemt opdeles i mindre kontorer, hvis det er det, I ønsker.

5. sal bliver en smule mindre, på 860 m2, men med en formidabel tagterrasse, der giver udsigt over byens røde og grønne tage. Stueetagen er afsat til detail og brydes til dels af en nedkørselsrampe til parkeringskælderen.

Mulighederne er mange i Harild Hus:

 • Hvis du leder efter lyse kontorlokaler med højt til loftet på 758 m2 eller 787 m2 på hhv. 1. og 5. sal, kan du finde dem her og her.
 • Hvis du leder efter lidt større kontorlokaler med utallige indretningsmuligheder, kan du finde 1.246 m2 på både 2., 3., og 4. sal lige her, her og her.

 • Find lyse kontorlokaler med højt til loftet på 758 m2 på 1. sal her eller 787 m2 på 5. sal her.
 • Hvis du leder efter lidt større kontorlokaler med utallige indretningsmuligheder, kan du finde 1.246 m2 på både 2. sal her, 3. sal her og 4. sal lige her.

Hvis du har brug for endnu større kontorer, er det i Harild Hus muligt at leje flere etager i den arkitekttegnede bygning:

 • Hvis du har brug for 2.004 m2, kan hele 1. - 2. sal lejes, som du kan læse mere om lige her.
 • Hvis du har brug for mere plads, kan hele 1. - 3. etage på i alt 3.250 m2 findes her.
 • Hvis du leder efter kontorlokaler på i alt 4.495 m2, kan du finde mere om 1. - 4. etage her.
 • Hvis du er interesseret i hele domicilet, kan hele Harild Hus, altså 1. - 5. etage på i alt 5.283 m2, findes lige her.

Jeg tror, beliggenhed, muligheder og fleksibilitet er de mest rammende ord for denne flotte bygning.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
 
Harild Hus, Carlsberg Byen, erhvervslejemål, kontor
Harild Hus, Carlsberg Byen, erhvervslejemål, kontor
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her
flying tiger i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.