Indflytningsklare boliger

Leder du efter en indflytningsklar bolig midt i København uden vedligeholdelse, og vil du bo blandt historiske bygninger, grønne områder og pulserende byliv? Så læs med her.
Er du på udkig efter en lejlighed, du kan flytte ind i med det samme, har vi i Carlsberg Byen flere færdige ejendomme, hvor der er ledige boliger. Både Scherfig Hus, Ottilia Hus, Jacobsen Hus og Bohrs tårn er nemlig blandt ejendommene i Carlsberg Byen, som er færdigbyggede, lejlighederne står klar, og de første beboere er allerede flyttet ind.

KIG IND I PRØVELEJLIGHEDERNE:

Kom og oplev nogle af de færdigindrettede prøvelejligheder, når vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret til åbent hus hver søndag, eller tag et kig på boligerne ved at scrolle ned på siden her.

Hvis du er på udkig efter indflytningsklare lejligheder, og har du spørgsmål, er interesseret eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i prøvelejlighederne, eller kontakte os.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af ni farverige byhuse samlet omkring en åben gårdhave. Her kan I nyde en kop kaffe, mens børnene leger, og der er ikke langt til legeplads og boldbane. De historiske rækkehuse i Humleby er Scherfig Hus’ nærmeste nabo, og på modsatte side folder det nye bykvarter sig ud.

Læs mere om Scherfig Hus

Bohrs Tårn - I Bohrs Tårn får du store, åbne rum og en udsigt, der aldrig ender. Tårnet er placeret lige ved Tapperitorvet, Humletorvet og J.C. Jacobsens have. I de imponerende lejligheder får du stilhed, lys og en udsigt, der aldrig ender. Skyd de store panoramavinduer til side og få frit udsyn til hele København – og lidt til.

Læs mere om Bohrs Tårn
bohrs tårn, carlsberg byen, indflytningsklare lejligheder
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Jacobsen Hus - Jacobsen Hus er opkaldt efter den familie, der grundlagde Danmarks største bryggeri og er placeret på toppen af Carlsberg med udsigt til både Søndermarken og den gamle bryggerigrund med fredede bygninger og Elefantporten lige udenfor døren.

Læs mere om Jacobsen Hus

Ottilia Hus - Det helt særlige ved Ottilia Hus er, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod har sit helt eget udtryk. Ottilia Hus tilbyder alt fra hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger alle med altan eller terrasse. Ejendommen ligger ud til byrummet Bag Elefanterne, som byder på café i stueetagen og udsigt til den fredede Seksløberen.

Læs mere om Ottilia Hus
Ottilia Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores nye showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Jarl Ross
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.