Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Kommende projekter i Carlsberg Byen

2018 bliver et spændende år, hvor vi sætter en masse nye boligprojekter til salg i Carlsberg Byen. Her får du her en lille forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

Udover nedenstående kommer der endnu flere projekter til salg, så hold godt øje med nyt fra Carlsberg Byen, når vi løbende annoncerer nye projekter.

Nye projekter

Mineralvandshuset
Det næste projekt i Carlsberg Byen hedder Mineralvandshuset og sættes til salg til juni. Mineralvandshuset vil bestå af ca. 50 lejligheder i alle størrelser. Flere af lejlighederne vil være beliggende direkte ud mod J.C. Jacobsens Have og op mod den gamle, smukke Mineralvandsfabrik. I stueetagen vil der være erhverv og café. Mineralvandshuset ligger lige ved byrummet Franciska Clausens Plads, som bliver en livlig plads i hjertet af det nye bykvarter.
Boligerne sættes til salg den 17. juni 2018. 

Caroline Hus
I Caroline Hus kommer ca. 80 1-7-værelses boliger. Her kommer bl.a. skønne familieboliger med udsigt over Johanne Møllers Passage og Carl Jacobsens Have med store, brugbare altaner og aftensol. Bygningen ligger desuden lige ved de to skønne pladser Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads med caféer, butikker og det nye Hotel Ottilia, som åbner i januar 2019.
Boligerne sættes til salg i efteråret 2018.

Købke Hus i Carlsberg Byen
administrationsbygningen i carlsberg byen

NYE TÅRNBOLIGER I CARLSBERG BYEN

Når Carlsberg Byen i 2024 står færdig, vil det nye bykvarter bestå af ni tårne og en ny, sammenhængende skyline over byen. Det bliver nogle fantastiske tårne med lejligheder, der varierer i både størrelse, værelser og pris – og mange af dem vil endda have altaner og karnapper.

Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for de næste tårnprojekter, der sættes til salg:

Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn bliver 80 m højt med ca. 100 boliger. Der vil være 2-6 værelses lejligheder i størrelser fra ca. 60 m2. Tårnet er placeret direkte ud til Carl Jacobsens Have ved Ottilia Jacobsens Plads og med fantastisk udsigt til Søndermarken, Carlsberg-laboratoriet og Frederiksberg.
Salgsstart efter sommerferien 2018.

Tuxens Tårn
Det 50 m høje tårn vil bestå af ca. 45 boliger på 2-6 værelser med placering i den nordlige, rolige ende af Carlsberg Byen ved siden af Halmlageret på Thorvald Bindelsbøll Plads og som nabo til Frederiksberg og smukke Kammas Have.
Salgsstart ultimo 2018.

Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Udsigt over Humlebyen fra Købke Hus
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek

Projektboligkøb - Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.

Alt om projektsalg
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
lagerkælder 3 i carlsberg byen

Kom tæt på de fredede bygninger på området - Røde tegl, fin ornamentik, mosaikker, bronzeskulpturer og byggeteknikker i særklasse. I Carlsberg Byen er mursten ikke bare mursten. De gamle industribygninger fortæller historien om bykvarterets fortid som bryggeri. De historiske bygninger er et stykke danmarkshistorie, der giver området karakter og skaber den helt særlig atmosfære, der er Carlsberg Byen.

Læs om de fredede bygninger her

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.