Tag hele familien med til Jazz i Sandet hver lørdag

2. august 2017
Urban Beach har hver lørdag hele sommeren været fyldt med jazz og hygge på den hemmelige strandoase midt i byen, og fordi I har været så glade for jazzen, fortsætter vi succesen.

Hver lørdag denne sommer har der været chill, kolde drikkevarer, grill og sprød jazz på Stranden i Carlsberg Byen.

Nåede du det ikke, skal du ikke være trist, for grundet den store succes til lørdagseventen på Urban Beach, Jazz i Sandet, udvider vi nu, så du helt frem til september kan få sand mellem tæerne til tonerne af jazz og med mulighed for at købe mad og drikke til hele familien i vores strandbar.

Der er jazz på Stranden hver lørdag fra kl. 12 til ca. 20. Der vil komme to livebands i løbet af dagen, og når der ikke er livemusik, vil en kyndig jazz-DJ tage sig godt af stemningen.

Kom til Jazz i Sandet på Urban Beach på følgende lørdage:

  • D. 5. august
  • D. 12. august
  • D. 19. august
  • D. 2. september
  • D. 9. september


Skulle det danske vejr vælge ikke at vise sig fra sin bedste side, er der altid både overdækning, tæpper og varmelamper på Stranden at søge ly under hele dagen.

Vi ses på Stranden - det bliver hyggeligt!

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG

Om Carlsberg Byen P/S - I 2012 blev udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S stiftet, og vi gik straks i gang med arbejdet for at omdanne området til Københavns nye bykvarter med boliger, byrum, butikker, institutioner, byliv, kultur og erhvervslokaler. Alt det der skal til for at skabe et levende kvarter.

Læs mere
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.