elefantporten i carlsberg byen

Theodora Hus: Carlsberg Byens urbane PERLE

10. november 2017
Lige ved den ikoniske Elefantport opføres Theodora Hus. Vi glæder os til at fortælle mere om ejendommen, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Lige ved den ikoniske Elefantport og ud til den brostensbelagte Ny Carlsberg Vej, spirer lige nu det næste projekt i Carlsberg Byen: Theodora Hus. Theodora Hus, der er opkaldt efter bryggerens datter, kommer til at bestå af lyse lejligheder fra 57 til 183 kvadratmeter.

Med den historiske bygning, Carls Villa, på den ene side, Carlsberg Byens "Rådhusplads", Bryggernes Plads, på den anden side og den nye, hyggelige Ottilia Jacobsens Plads på den anden side, kommer Theodora Hus til at ligge midt i et charmerende område omringet af historie og et pulserende byrum med caféer, spa og butikker lige om hjørnet.

”Vi ser frem til at lancere Theodora Hus, da det adskiller sig fra de øvrige projekter, vi har solgt indtil videre i Carlsberg Byen. Blandt andet fordi, at ejendommen kommer til at ligge midt i den historiske kerne af den gamle bryggerigrund omringet af fredede bygninger og med Elefantporten og Carl Jacobsens gamle have som naboer. Vi håber, at køberne vil tage ligeså godt i mod Theodora Hus, som de gjorde med Rahbek Hus II, hvor vi på ganske kort tid kan melde over 90 % solgt,” Per Sander, salgchef i Carlsberg Byen.

Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek

Kom til åbent hus - Hver søndag 13 - 15 kan du høre alt om bykvarterets mange muligheder og de spændende boligprojekter, der er til salg. Hvem ved? Måske finder du dit nye hjem. Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byens showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V.

Giv mig et hurtigt overblik over ejendommene, tak
historie i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.