Julecabaret i Carlsberg Byen

5. december 2017
Kig forbi, når vi præsenterer Carlsberg Byens Julecabaret og få julens sjoveste aften for voksne!
Vi er stolte af at kunne præsentere december måneds bedste og sjoveste event for voksne: Carlsberg Byens Julecabaret!

Tag din kæreste, mand, kone, venner eller veninder under armen, og læg vejen forbi Kulturgeneratoren i Carlsberg Byen, hvor vi helt eksklusivt åbner op for tre shows i særklasse d. 14., 15. og 16. december.

Showet indeholder alt fra sang, dans, to konferenciers med masser af sjove es i ærmet og Danmarks måske smukkeste dragqueen, Di Di Cancarella, der bl.a. tog pusten fra Copenhagen Prides DragNight 2017 med hendes performance.

Efter showet har baren åben med billige økologiske fadøl og et udvalg af drinks.

Om Kulturgeneratoren:
I kælderen af den gamle Maskincentral i Carlsberg Byen spirer Kulturgeneratoren med kunst- og kulturarrangementer . Omgivelserne er rå og emmer af historie fra den gamle bryggeritid, og den unikke location er de bedste rammer for en fantastisk aften.
Carlsberg Byen, events

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events for hele familien på vej, og du kan holde dig opdateret via vores eventkalender.

KOM TIL EVENTKALENDEREN

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Elsker du også København?
Carlsberg Byen, København, projektbolig
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.