Carlsberg Byen med på MIPIM

Generelle nyheder 08. marts 2013
af Anne Lønstrup. Illustration: MIR
Verdens største messe for investering i fast ejendom og byudvikling finder sted i Cannes fra 12.-15. marts. Udviklingsselskabet Carlsberg Byen er med for at præsentere sit visionære projekt.


Verdens største messe for investering i fast ejendom og byudvikling finder sted i Cannes fra 12.-15. marts. Udviklingsselskabet Carlsberg Byen er med for at præsentere sit visionære projekt.


Hvert år siden 1990 har ca. 20-25.000 personer deltaget i verdens største messe for investering i fast ejendom og byudvikling, MIPIM. I år er Carlsberg Byen for første gang i fire år blandt de 2.000 udstillere i Cannes.

”Vi deltager på MIPIM for at sætte fokus på, hvilke investerings- muligheder der er i Carlsberg Byen. Det gælder området generelt, men vi fortæller også om vores første projekt med ca. 82.000 etagemeter ved den nye Carlsberg Station. Derudover vil vi gerne i kontakt med mulige investorer til vores næste projekter, der bl.a. omfatter et ca. 50.000 etagemeter stort område med blandet bolig og erhverv nær den nye station,” fortæller direktør i udviklingsselskabet Carlsberg Byen, Morten G. Fossum.

Opdyrkning af netværk


Copenhagen Capacity arrangerer den danske stand på MIPIM.

 ”MIPIM er en platform for at markedsføre København bredt, og for at de 11 partnere på den danske stand hver især kan præsentere deres konkrete projekt. Vi har en stand på godt 200 m2, hvor de mange investorer kan scanne markedet for gode, aktuelle projekter. Udover salg her og nu er messen et virkelig godt forum for netværksdannelse, som jo kan vise sig at føre til noget hen ad vejen,” siger development manager, Jacob Saxild fra Copenhagen Capacity.

Foruden Carlsberg Byen tæller de danske udstillere bl.a. Københavns Kommune, Region Hovedstaden, By og Havn, Sjælsø Gruppen og NCC.

Læs mere om Carlsberg Byen og de øvrige byudviklingsprojekter, som er i støbeskeen i København/Malmø-området. Malmøs og Københavns Kommune står bag hjemmesiden www.copenhagenmalmoprospect.com, der også præsenteres på MIPIM.

 

Carlsberg Byen bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her