bag elefanterne i carlsberg byen

Parkering i carlsberg byen

I alt 14 parkeringskældre bliver fordelt over hele det nye bykvarter, og er et led i Carlsberg Byens strategi om at lede bilerne under jorden og væk fra gadebilledet. Her skal nemlig være plads til byliv, grønne områder og bløde trafikanter.

parkeringspladser

Parkering under Humletorvet

Parkeringskælderen under Humletorvet er placeret i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne og er beliggende under Professionshøjskolen UCC’s nye Campus Carlsberg og pladsen Humletorvet, der også lægger navn til kælderen. P-kælderen er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering. P-kælderen er forberedt til el-biler. Læs mere.

Parkering under Europaskolen og Harild Hus

Den nyåbnede p-kælder under Europaskolen hedder Parkering Franciska Clausens Plads, og er i to etager med i alt 270 pladser. Tilkørsel sker via Bohrsgade, og nedkørslen er placeret i Harild Hus. Opgangene fra parkeringskælderen er markeret med orange vægge og vil føre jer op på enten Ny Carlsberg Vej eller Pasteursvej.

Parkering under Købke Hus

Adgang fra Ny Carlsberg Vej.

P-kælder Humletorvet - I 2016 åbnede den første parkeringskælder i Carlsberg Byen. Den er offentlig tilgængelig og rummer 351 parkeringspladser inklusiv handicapparkering. P-kælderen er forberedt til el-biler.

Læs pressemeddelelsen
Det er et vigtigt led i vores strategi at skabe en moderne infrastruktur, hvor parkering fortrinsvis foregår under jorden, så vi skaber plads til byliv, grønne områder og bløde trafikanter over jorden.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.