Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Få 4 indretningstips fra eksperten

Når man lige er flyttet i nybygget lejlighed, kan det tage lidt tid at skabe den helt rigtige stemning. TV-vært og arkitekt MAA, Frederikke Aagaard, kommer her med gode råd til, hvordan du som nyindflyttet sikrer en hjemlig følelse fra dag et.
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Tænk i forskelligartede sanseindtryk og miks af materialer når du indretter hjemmet. Fx kelimtæppe ved en uldsofa, metaller og kakler på væggene i køkkenet.
Frederikke Aagaard om at skabe sjæl og hygge i nybyggeri
Grønne planter er godt for humøret og for indeklimaet, og de fleste nybyggerier har desuden gode altaner med plads til at indrette sin egen oase med større planter.
Tip fra Frederikke Aagaard
Carlsberg Byen
Scherfig Hus i Carlsberg Byen

Tip: Forskellighed og personlighed Drop sofaarrangementet og leg i stedet med møbler fra forskellige perioder og stilarter, og få dem til at tale sammen fx med harmoniske farvenuancer, lyder rådet fra Frederikke. Hun foreslår også, at du gør boligen endnu mere personlig med smukke ting, der har høj affektionsværdi. Det kan være fra rejser, noget som børnene har lavet eller en ting du har arvet.

Læs mere om Frederikke her

Har du fået mod på at kaste dig ud i indretningen? Tip: Pas på med alt for mange rene flader, når du bor i en nybygget lejlighed. I moderne byggeri hvor radiatorer og vandrør er skjulte, kan man godt tillade sig at ”rode” lidt.

Se udvalget af boliger her
Humlehuset i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.