Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
På gadeplan er der liv og mennesker, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København.
Bohrs Tårn Bohrsgade 1799 København V
600 m Metro
50 m Station
50 m Park
Åbent hus 17.12.2017 Kl. 12:00‑12:30
Indflytning 01.08.2017

Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Store, åbne rum og en udsigt, der aldrig ender 
I Carlsberg Byen ligger nye boliger side om side med smukke, historiske bygninger. Bohrs Tårn ligger lige ved Tapperitorvet og og det hyggelige Humletorv, hvor der er et blomstrende byliv med caféer og butikker, og i Bohrs Tårns' baghave finder du et af de lokale, grønne åndehuller: Den populære J.C. Jacobsens historiske have.

Tager du elevatoren op i de imponerende lejligheder, får du stilhed, lys og en udsigt, der aldrig ender. Det er ganske enkelt mageløst: Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din højtbeliggende lejlighed, hvor du har frit udsyn til hele København – og lidt til.

 
Åbent hus:
Oplev de fantastiske lejligheder og udsigten over hele København
Er du blevet nysgerrig efter at opleve de eksklusive boliger med den unikke københavnerudsigt, kan du komme til åbent hus i prøvelejligheden på 29. sal, hvor vores boligrådgivere står klar til at svare på dine spørgsmål.
 
Adresse: Bohrsgade 2, 29. sal, 1799 København V.
Åbent hus: Torsdage kl. 16 - 17 og søndage kl. 12 - 12.30 frem til den 17. december.
 
Boligerne er en oplevelse for sig, så snyd ikke dig selv for et kig.

I vores lejlighed på 18. etage kan vi se udover det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen. På den måde har vi ikke købt en lejlighed med ni vinduer til lysindfald, men mere ni forskellige måder at se vores by på.
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Jarl Ross

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.