Ottilia Hus Bag Elefanterne 5, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 171-005
178 m² Boligareal
1. Etage
5 Rum
5 m² Altan
10 m² Have
Kontantpris
8.250.000,-
Ejerudgifter pr.mnd7.165,-
Indflytning: 15.10.2017

OTTILIA HUS

ÅBENT HUS HVER SØNDAG I JANUAR kl. 12.00-12.30 i denne bolig.

Skal du bo i Ottilia Hus i Carlsberg Byen?

”Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.” Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten.

Bedre kan det vist ikke siges. Det luksuriøse Ottilia Hus garanterer en unik oplevelse udvendigt såvel som indvendigt.

Denne bolig er en perle på mere end ét område. For med sine 177 m2 hører denne unikke 2-etagers bolig til blandt bygningens større. Og som om det ikke var nok, så hører der en 10 m2 stor privat terrasse med, hvor udsigten mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé kan nydes tilbagetrukket i rolige omgivelser. Terrassen har naturligvis både udgang fra stuen og værelset i stueetagen.

Boligens førstesal har et stort, lyst leverum som omdrejningspunkt. Herfra tilgås to store værelser – hvoraf det sydvendte har direkte adgang til et walk-in-closet. Fra den private altan er der frit udsyn over en af bykvarterets smukkeste pladser, nemlig pladsen ”Bag Elefanterne”.

Boligen er stilrent indrettet med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, som matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ. Gulvet er belagt med grafitgrå klinker og matte, hvide fliser i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads. Og hvis der er behov for mere skabsplads, er det muligt at tilkøbe ekstra skabe, hvor muligheden fremgår af plantegningen.

For i Ottilia Hus skal ingen gå på kompromis med hverken kvalitet, drømme eller beliggenhed.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.