Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 16, 2.th 1799 København V Sagsnr. 163-035
80 m² Boligareal
2. Etage
2 Rum
11 m² Tagterrasse
Kontantpris
4.495.000,-
Ejerudgifter pr.mnd3.331,-
Indflytning: 20.06.2019

RAHBEK HUS II

Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Den lækre bolig på 80 m2 med luftig, sydvendt tagterrasse på 11 m2 er det perfekte valg til livsnyderne, der sætter pris på kvalitet. Her får du et dejligt og lyst kombineret køkken og stue med udgang til den eksklusive tagterrasse med fin udsigt til et nyt, grønt område og den historiske Humleby samt et soveværelse har god skabsplads.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.