Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 10, 1.th 1799 København V Sagsnr. 131-039
151 m² Boligareal
1. Etage
4 Rum
20 m² Altan
Solgt
Indflytning: 01.10.2017

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig på hele 151 m2, der med en ideel rumfordeling med to badeværelser og hele 2 altaner både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, teenageafdeling, børneværelse eller noget helt fjerde - fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

Den smalle entré fungerer som naturlig opdeling af boligen, der kan gøre familiens teenager til den gladeste af slagsen, for det 22 m2 store værelse med privat badeværelse og egen udgang til en 11 m2 stor altan vendt mod hyggelige Humleby tilbyder privatliv inden for familiens rammer.

Svinger man i stedet til højre fra entréen, kommer man ind i boligens midtpunkt, nemlig det store, lyse opholdsrum kombineret med åbent køkken, hvorfra de øvrige værelser samt badeværelse tilgås. Fra stuen slår I dørene til boligens anden altan på 9 m2 op og nyder en kop kaffe med udsigt over blandt andet Købkes Plads og Constantin Hansens Gade.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

De to badeværelser indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.