Ugens Bolig: Indflytningsklar 3'er med god plads

Denne uges 'Ugens bolig' er en lys lejlighed med optimal udnyttelse af alle kvadratmeter i Ottilia Hus. Boligen har 3 store gode værelser fordelt på 127 m2 og ligger tæt på både Søndermarken, Bakkehuset og Kammas Have.

Velkommen til en skøn 3-værelses lejlighed i Ottilia Hus på 127 m², hvor alle kvadratmeter er optimalt udnyttet. Det store, lyse leverum fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, hvorfra de to store værelser tilgås.

Det er også fra leverummet, at du kan slå dørene til den sydvendte altan op og nyde morgenkaffen med udsigt over pladsen "Bag Elefanterne".

Lejligheden ligger i Ottilia Hus, som har en fantastisk placering tæt på både grønne områder, som Søndermarken og Kammas Have, og historiske bygninger som Det Grå Hus og den berømte Elefantport.

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed på søndag d. 24. juni kl. 13.00 - 13.30, og kig også forbi showroomet i den gamle Maskincentral kl. 13.00 - 15.00. Læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du komme indenfor i mange af de færdige lejligheder og kigge ind i vores showroom på Pasteursvej 7. Se åbningstider her.

Se åbningstider
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.