Take a break spa

Take A Break Spa

Take a Break Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for alle. Her får du skønhedsbehandlinger på negle, vipper, lashextentions, voks, bryn, spraytan og make-up. De dygtige behandlere udfører også skønne velværebehandlinger i form af massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger.
Bag det urbane skønhed- og wellness univers TAKE A BREAK Spa står erhvervskvinderne Ilse Jacobsen og Susan Wichmand, som har års erfaring indenfor skønhed- og wellness branchen.
 
“Det har været vores vision at lave et hverdags skønhedsunivers, som trækker atmosfæren og oplevelsen fra KURBADET by ILSE JACOBSEN ind i urbane omgivelser. Vi ønskede at skabe en by klinik, som ikke ses andre steder i landet, hvor vi her tilbyder luksus der er til at betale”, siger Ilse Jacobsen, som har ladet sig inspirere af de skønhedsklinikker, som hun har besøgt i storbyerne rundt omkring i verden.
 
TAKE A BREAK Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for alle. Vi tilbyder skønhedsbehandlinger som negle, vipper, lashextentions, voks, bryn, spraytan og make-up. Ligeledes udføres skønne velværebehandlinger i form af massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Alle vores behandlinger er opbygget i højeste kvalitet, både i valget af produkter fra Ilse Jacobsen, CND, Nimue og make-up fra Evagarden. Hertil sikrer vi en kontinuerlig uddannelse af vores dygtige team af kosmetikere/kosmetologer, negle- og vippeteknikkere, samt massører.
 
“Det er ikke bare en behandling man køber hos TAKE A BREAK Spa, det er en unik oplevelse og en pause. Vi giver hele tiden lidt ekstra i behandlingerne og har maksimalt fokus på kunderne. Klinikken er samtidig designet, så personalet har gode arbejdsforhold, eksempelvis har vi selv designet og bygget et one-of-a-kind pedicurepodie, således at behandleren har gode ergonomiske arbejdsforhold.” siger Susan Wichmand.

Adresse

Tapperitorvet 8
1799 København V.
Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret