Familien

Bo i byen

København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 
Købke Hus i Carlsberg Byen

Livet i byen Gennem tiden har danskernes måde at bruge deres hjem ændret sig. Og i fremtiden vil vi komme til at rykke tættere sammen og dyrke de nære værdier. Ikke kun gennem tætte relationer, men også gennem vores boligindretning. Læs eksperternes tanker om byudvikling, fremtidens hjem og bliv klogere på indretning i nybyggeri.

Byliv, indretning og projektboliger

Hvorfor er København et fantastisk sted at bo? Vi har hver især vores forklaring på, hvorfor vi er vilde med København. Det er butikslivet, det er naboerne, vennerne rundt om hjørnet, gåture om søerne, pizzariaets lange åbningstider og spontane picnicture i det grønne, når solen titter frem. Vi har talt med københavnerne om, hvorfor de nyder at bo midt i byen. 

Læs københavnernes fortællinger her
Familien
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg, det klassiske Valby i gåafstand – og midt i det hele et helt nyt bykvarter med den nybyggerstemning og skævhed, det fører med sig.
Familien Ross
Beboere i Bohrs Tårn i Carlsberg Byen 
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Projektbolig - hvordan gør jeg? De i alt 2.600 ejerboliger, der skyder op i Carlsberg Byen, er alle projektboliger. Det betyder, at lejligheden endnu ikke er bygget, når du beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af boliger, er du nemlig den allerførste beboer i boligen. Her kan du blive klogere på projektboliger og købsprocessen.

Læs med her, hvis du overvejer projektbyggeri

Skal du bo her? Byudviklingsplanen for Carlsberg Byen blev i 2009 kåret som verdens bedste masterplan, blandt andet fordi den moderne arkitektur spiller perfekt sammen med Carlsbergs mange fredede og bevaringsværdige bygninger. Kan du heller ikke få nok af storbypulsen, bør du tage et kig på det store udvalg af moderne boliger, der er til salg i Københavns nye bykvarter.

Find dit næste hjem her
Elefantporten i Carlsberg Byen
Bobleplads
katrine og umut fra grillen grisen på nørrebro
Alastair
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.