rejsegilde i carlsberg byen

mød de kommende beboere i carlsberg byen

Flere og flere mennesker finder deres nye hjem i Carlsberg Byen. De falder for området og boligerne af vidt forskellige årsager. Mød de søde beboere og læs hvorfor de glæder sig til at rykke ind i Carlsberg Byen. 
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer.
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus

Cecilie og Christopher - For Cecilie og Christopher handler flytningen til Carlsberg Byen om at bo centralt i København og være tæt på venner og familie. De kender området på forhånd og glæder sig meget til at blive en del af bylivet og det gode naboskab. 

Derfor faldt de for Carlsberg Byen
Carlsberg Byen
Jarl Ross

Jarl og Katrine - For Jarl og Katrine var det vigtigt, at Carlsberg Byen er baseret på en helhedsplan. "Det er det samme selskab, der bygger det hele, hvilket vil få bykvarteret til at fremstå med en helt anden sammenhæng, når det står færdigt end andre byudviklingsprojekter i København," forklarer parret om deres nye bopæl.

Familien har udsigt fra 18. sal

Morten og Lærke - For parret, der har købt bolig i Ottilia Hus, er det især mixet mellem nyt og gammelt, der gør Carlsberg Byen attraktivt. "Historiske bygninger møder nye bygninger, det skæve møder det moderne, og bylivet møder roen. På den ene side har du det rolige Frederiksberg med Søndermarken og Frederiksberg Have og til den anden det pulserende og hippe Vesterbro," forklarer Morten og Lærke.

Kontrasterne gør bykvarteret spændende
beboere i ottilia hus i carlsberg byen

Lone - Mød Lone, der til november 2017 flytter ind i Jacobsen Hus. Hun er faldet for arkitekturen, den historiske sjæl og dét, hun betegner som Carlsberg Byens særlige identitet.

Byens særlige kombination
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.