Jarl Ross

Nye beboere: københavn på ni forskellige måder

Mød Jarl og Katrine der bor på 18. sal i Bohrs Tårn med deres søn Christopher. Hør hvorfor de valgte at skifte Østerbro ud med Carlsberg Byen og hvilke tanker, der lå bag beslutningen om at bo i 60 meters højde.
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg og det klassiske Valby i gåafstand.
Jarl og Katrine, kommende beboere i Bohrs Tårn

nybyggerstemning og skævhed

"Vi er vokset ud af vores nuværende Østerbro-lejlighed og ville egentlig gerne blive på Østerbro. Vi savnede dog også kontakten til centrum og begyndte derfor at se nærmere på Carlsberg Byen. Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg, det klassiske Valby i gåafstand – og midt i det hele et helt nyt bykvarter med den nybyggerstemning og skævhed, det fører med sig.

Det der også slog os var, at mens andre byudviklingsområder består af forskellige jordlodsejere, der bygger hver sit lille område, så er Carlsberg Byen baseret på en helhedsplan. Det er samme selskab, der bygger det hele, hvilket vil få bykvarteret til at fremstå med en helt anden sammenhæng, når det står færdigt end andre byudviklingsprojekter i København", fortæller Jarl og Katrine.
jc jacobsens have carlsberg byen
udsigt over carlsberg byen
I vores lejlighed på 18. etage kan vi se ud over det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen.
Jarl og Katrine bor i Bohrs Tårn sammen med deres barn, Christopher på 5 måneder

vennerne flytter med

"I vores lejlighed på 18. etage kan vi se ud over det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen. På den måde har vi ikke købt en lejlighed med ni vinduer til lysindfald, men mere ni forskellige måder at se vores by på. Og så må man jo bare sige, at selvom vi nok ville kunne det meste gør det selv-arbejde, så er der noget bekvemt ved at flytte ind i en nybygget, vedligeholdelsesfri kvalitetsbolig.

Vi har efterfølgende fundet ud af, at flere af vores venner også har købt bolig i Carlsberg Byen, hvilket forstærker vores tro på, at vi traf den rigtige beslutning, da vi besluttede at skifte Østerbro ud med Carlsberg Byen."

Jarl Ross er 42 år og arbejder som teknologikonsulent. Katrine Dines Petersen er 40 år og arbejder med procesoptimering. Christopher Ross er 5 måneder.
portræt af stadsarkitekt jan christiansen

Fremtidens København er højt og tæt - Ifølge Jan Christiansen, der er tidligere stadsarkitekt i København, er nybyggeri helt nødvendigt for, at byen kan huse de mange ekstra mennesker, der hvert år flytter til København. Ved at bygge tæt og i højden kan byen fortsat give tag over hovedet til de mange tilflyttere, samtidig med at de vigtige, grønne åndehuller og byrum bliver bevaret til glæde for byens borgere.

Læs interviewet her

Nysgerrig efter at opleve livet i højden? Kom forbi den nyindrettede lejlighed på 19. sal i Bohrs Tårn, når vi holder åbent hus hver søndag kl. 13-15. Når dørene går op til lejligheden, fornemmer du straks, at boligen har det hele: Indenfor kan du slappe af i fantastiske omgivelser med en udsigt, der siger spar to, og tager du elevatoren ned til gadeplan, bliver du i samme sekund en del af det levende byliv og den gemte, grønne park, J.C. Jacobsens Have.

Se boligerne i Bohrs Tårn
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.