nye beboere: Derfor er Carlsberg Byen særlig 

Mød Lone, der til november 2017 flytter ind i Jacobsen Hus. Hun er faldet for arkitekturen, den historiske sjæl og dét, hun betegner som Carlsberg Byens særlige identitet.
Carlsberg Byen har noget helt særligt at byde på set i forhold til mange af de andre udviklingsområder i København.
Lone, kommende beboer i Jacobsen Hus

Beliggenhed og stemning

"Som arkitekt deltog jeg selv i konkurrencen om den nye masterplan for Carlsberg Byen, og selvom det ikke blev vores forslag der vandt, har jeg siden holdt skarpt øje med udviklingen af bydelen.

Carlsberg Byen har noget helt særligt at byde på set i forhold til mange af de andre udviklingsområder i København. Her bor jeg i en tæt Københavnerbydel, der er godt trafikalt forbundet med resten af København og Frederiksberg, og med en beliggenhed, der naturligt forlænger og udfylder storbyen mod vest, bare 5-10 minutters gang fra Vesterbro, Frederiksberg og Valby."
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Gammelt og nyt står side om side

"Carlsberg Byens helt særlige kombination af storslåede, fredede industribygninger og moderne arkitektur baseret på bæredygtige fremtidsløsninger realiserer den blandede, tætte, bæredygtige by. Der er lidt af det gamle, lidt af det nye, mange sociale mødesteder, grønne områder, lokalt butiksliv, der bliver karreer og tårne, gårdhaver, taghaver, porte, og smutveje, og der bliver et tæt byliv, når alle bygninger er ibrugtaget.

Den samlede bydel er designet efter høje dagslyskrav til både bolig
er, arbejdspladser og byrum, og den står på mange måder samlet for mig som fremtidens idealby for bæredygtig storbyliv og sameksistens."

Et område, man kan være stolt af at tilhøre

"Det er godt, at der i Carlsberg Byen arbejdes med mange butikker, caféer, restauranter, fritidstilbud og pladsrum, hvor bydelens beboere kan møde hinanden og over tid danne det fællesskab, der bliver Carlsberg Byens særlige identitet. Når man lægger bryggeriets flotte industri- og kulturhistorie samt de moderne bygninger oveni, bliver det et område, man kan være stolt af at tilhøre.

Jeg har arbejdet med bæredygtig arkitektur i 25 år, og det bliver en stor glæde at flytte ind i en moderne bolig opført efter energiklasse 2020, som ellers endnu ikke er trådt i kraft i Danmark. Min bolig er ikke bare opført som et super lavenergibyggeri, der giver mig nærmest nul i varmeregning, men også i genbrugsmursten, og i en social kontekst, der giver beboerne noget at være sammen om."

bag elefanterne i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og med et minimum af vedligeholdelse.

Mød de kommende beboere
Jarl Ross
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.